Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Oğlum sen iyi misin? Bana laf atıyorsun. Ne dağıtması??? Sen sormuşsun ben cevap verdim önce ne sorduğunu hatırla ya da git bi ilaç felan iç kendine gel...  Hayatımda konu dağatma gereği duymadım çünkü haksız olduğum yerde özür dileyip kabul etmesini bilirim o yüzden de kıvırmaya ihtiyacım olmaz, genelde de savunacağım, bilgi sahibi olduğum konularda konuştuğumdan o dediğim de çok olmaz...
Son paragrafına katılıyorum... İslamcılar tepedeki 3-5 kişi hariç tutsak vermemiştir... Darbe yapanlar yargılansın... Anayasa değişikliği yeterli olmuyormuş demek ki bunu da öğrenmiş olduk... CHP 500 kere söyledi 50 kere meclise önerge verdi iç hizmet kanunu değişsin bu adamların yargılanmasında anayasa maddesi değil iç hizmet kanunu engel diye AKP'nin çok bilmişleri yeterli dedi, ya bilmiyorlar ya da kendi varlık nedenleri 12 Eylül darbesini yapanlara minnet borçlarını ödüyorlar...
|
Oğlum dediğine göre herhalde sende benim babamsın?
Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel.
Son paragrafta mutabık olduğumuza sevindim. Ama ben sizin yazdığınız son paragrafla konunun daha çok dağılmasını istemiyorum. Saygılar.