Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 33.000 Kişilik Stadyum ve spor kompleksi hayırlı olsun.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.06.2011, 21:46   #10
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1229 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 33.000 Kişilik Stadyum ve spor kompleksi hayırlı olsun.

Alıntı:
burak2258 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kıbrıslı neden bu kadar muhalifsin başbakana karşı ? Tamam chpli olabilirsin ama bu kadar da karamsar olma.Al işte ihale tarihi de belli oldu.Geriye kalan bir tek şey var o da temel atma töreni..
Gardaş Sivas'ın yaşadığı deneyimler beni böyle yaptı... CHP'li olmamın bunda bir etkisi yok, beni bilen bilir partiliyimdir, partizan değil... Doğruya doğru derim, hayır duamı ederim ama Adalet sarayının ihalesi 3 kez ertelendi, Hastanenin bu 4. ihalesi oldu aynı listede adı var ve hep seçim dönemlerinde çıktı bu ilanlar... Ben yazmadım bunları kötü olmayayım diye ama gerçekler bunlar... Herşeye muhalefetsin denmesin diye söylemedim genel olarak dedim, umarım seçim oyunu değildir, kullanmadan inanmam çünkü ihalesi ertelenir, sonra ihale yapılır, iptal edilir, tekrar yapılır tekrar iptal edilir, sonra tekrar yapılır, temel atılır inşaat tıpkı fuar alanı gibi 4 defa başlar durur başlar durur neyse güzel olan açılışına oğluma giydiririm formasını götürürüm maça gidecek yaşa gelir çünkü en azından güzel bir anı olur...
Umarım haksız çıkarım gerçekten Sivas'ım için canı gönülden istiyorum...

Saygılar, ayrıca üslubunuz için de çok teşekkür ederim...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...