Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Kardeşim yaşın gördüm küçük,
Ne zamandan beri şehrin sosyoeknomik gelişimlerini partilerin icraat sayfalarından öğreniyoruz..
Biliyor musun Türkiye İstatislik Kurumu var, Valilikler var, Belediyeler var, çeşitli kurumlar var..
Biliyor musum bu kurumları hiç duydun mu?
Ya da okuma zahmetine giripte verilerini okudun mu?
Şimdi linkini vereceğim okumayacaksın...
Ben sana CHP nin veya MHP nin ülkeye şunları yaptılar metinlerini göstersem seni ne kadar ikna ederse beni de AKP nin metni o kadar ikna eder...
Çaktın ???? 
|
senin yaşın benden büyük ama yinede karneli günleri hatırlamazsın yağ kuyrukları benzin kuyrukları ozamanlar chp vardı tarihi seven ve araştıran biri olaraktan gelişmeleri iyi takip ederim gelelim benim aklımın erdiği günlere hastanelerdeki kuyruklara şehirler arasındaki günlük ölümle sonuçlanan kaza haberlerine ulaşımdaki sıkıntılara, rüşvetlere çetelere batan bankalara,ekonomik krizlere, doğal kaynağımız su bile haftanın belirli günleri belirli saatlerde geliyordu... tabi uçakla yolculuk etmek büyük bir lükstü ve 1999da sivas hava alanı 1000 kişi taşımış olması lazım 2010da bu rakam 103 bin başbakanın havaalanı açılışındaki konuşmasında söylemişti bir meslek lisesi mezunu olaraktan istediğim bölüme gidemedim malum zihniyet yüzünden şimdi öyle bir sıkıntı yok çok şükür gelelim en çok şikayet ettiğiniz benzin fiyatlarına tamam pahalı kabul ediyorum önceden benzin ucuzduda kimse araba alacak parayı bulamıyordu şimdi hem arabası var hemde o pahalı benzini alacak parası var 90 lı yılların sonunda okuldaki hocalarımda araba olmaz iken şimdi lise öğrencileri okula kendi özel arabaları ile geliyorlar çevrenizde muhakkak okul vardır bakın otoparkına galeri gibi maşallah Allah daha çok versin yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseyi aşşağıladığımdan değil çocukken mahallede el arabası ile hurdacılar gezerdi şimdi bir tane bile el arabası ile gezen hurdacı göremiyorum kamyonetleriyle geziyorlar her evde bilgisayar var lüks olmaktan çıktı aynı şekilde internet var bakın bunlar hep aile bütçesine külfet ben anlamıyorum sizin anlatmanıza göre bu kadar yaşanm standartlarının artması imkansız ya biz hayali yaşıyoruz ya siz başka bir dünyada yaşıyorsunuz kaos bey elimde 1900 lü yılların başından 2005 e kadar basılan gazeteler var savunduğun zihniyeti belgelerim merak edersen ulaştırabilirim sana malum zihniyeti görüp aradaki farkı anlarsın yaşım küçük olabilir ama ülkeme milletime atalarıma karşı tahmin edemiyeceğin kadar ilgiliyim şimdi sen çaktın ?