Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas'ta Akp Rüzgarı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2011, 22:28   #55
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 10:30

Tecrübe Puanı: 760 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Veri yaz kardeşim, AKP çalışanı değilsen, özgür vatandaş isen bana veri yaz,
Tabi objektif veri ne demek biliyorsan...
Biliyorsun değil mi?

Veri=Bilginin, iletişim, yorum ya da işlem için uygun olarak formülize edilmiş şekilde gösterilmesi.
Öbjektif= Tarafsız

Yoksa abuk subuk demagojinin sana allasını yaparım
Ben siyasete herzaman objektif baktım, zaten Ak Partililerin subjektif bakma şansı yok, biz partiyle takım tutmayı bir görenlerden değiliz zira sizlerin partisi gibi 80 yıllık değil Ak Parti yani daha önce bir başka partili iken sonradan gerçeklerle tanıştık ve ülkemiz için Ak Parti taraftarı olduk, sen önce hangi ata yadigarı partinin üyesisin onu söyle...

Demogojinin alasını yaparım deme zaten alasını yapıyorsun aslında sadece demogoji yapıyorsun.

Senin karakteristtik yapın kullandığın nickte, hayatında imzanda saklı senin birşey anlatmana lüzum yok.

Veri istemişsin oradaki yönetici arkadaşlardan rica et sana 2007 verilerini versinler kullanıcı adı Berat ...

Sen zamanında Dünya tepsi şeklindedir diyen zihniyetsin, yuvarlak diyeni yargılıyorsun.

Ak Partiye vermeyeceğin belli, zaten Ak Partili olmadığını bilmek açıkçası mutlu etti beni, haa bir rengin var mutlaka oda dediğim gibi imzanda saklı.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat3358'e Teşekkür Ediyor...