Alıntı:
mustafaarslan Nickli Üyeden Al?nt?
gerci ne söylesek boş bir kulagınızdan girer ötekinden çıkar içeri boş olunca. .
|
Bu söz Kemal Kılıçtaroğlu' nun bir miting sırasında bir chp linin elinde açtığı pankartta yazan sözün eşanlamlısı... "Ak Partiye oy vermem çünkü benim bir beynim var" sözcüğü, bu sözü size iade ediyoruz siz konuşun biz icraat yapalım...
Alıntı:
mustafaarslan Nickli Üyeden Al?nt?
Ben hiç iddalı olmadım bu sonuçların çıkacagını biliyordum çünki Türkiyenin % 60 ı senin gibi. bu orana göre eksik bile oy aldınız.............
|
Demek sen chp li değil Büyük Birlik Partilisin öyle mi? peki bu %60 sözünü nasıl kullanabiliyorsun, bu sözü kullanan iki kişi oldu birisi Sivas' a geldi, 37 insanın ölümüne mimar oldu, diğeri tiyatroculuk oynayan koyu chp li, ilki aziz nesin, diğeri müjdat gezen bir Alperen bunları mı temsil gösteriyor, senin zerre Nizam-ı Alem ile alakan yok ve sende Büyük Birlik Partili değilsin?
Bu şehrin bir bağımsızı vardı o da Allah' ın şehadetine nail oldu?
Sende aslını inkar etme! Büyük Birlik Parti' li olsaydın önce Büyük Birlik partisinin Sivas' ta aldığı sonucu tartardın sanane Abdullatif Şener Bey' den sen partine bak! Serzenişte bulunacaksan bu konuda bulun! tabi Büyük Birlik Partili değilsin ki bulanısın...