Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
CHP rahat bir nefes almıştır bu sonuçlarla..Zira asla gerçekleştiremeyecekleri vaadleri vermişlerdi.Bir de iktidar olsalardı iyice baskı yiyeceklerdi.Aslında her faniyi fazlaca cezb edecek vaadler vardı,Buna rağmen bu kadar oy..Demek ki halk yememiş!
|
Gardaş seçim süreci boyunca bu lafına sustum sustum sustum... CHP'nin fakirlere dağıtacağı 600 lira hayalcilik de İstanbul'un ortasından boğaz geçirmek mi gerçekçi? İntibak yasasını çıkartacağım diyen CHP'nin vaadleri hayalcilik de Ankara'ya 2 il vaadi mi gerçekçi? CHP'nin yata değil çiftçiye mazot 1.5 lira olacak demesi mi hayalcilik yoksa AKP'nin İzmir Körfezine tünel projesi mi?
1- Başta kaynak soran başbakan son günlere doğru Aile Sigortası ve intibak yasasından bahsetmeye başladı demek ki olabilirmiş.
2- İstanbul'a 10 yılda yapılacak bir boğaza ayrılacak kaynağı halkın boğazına ayırsınlar.
3- İzmir'de yaşayan birisi olarak söylüyorum İzmir'in o tünele ihtiyacı yok zaten İzmir'de alınan oylara bakılınca İzmir'de pek yansıma bulmadığı ortada.
4- Aynı şey Silivri halkı için de geçerli zengin olacağız diye düşünüp AKP'ye oy vereceklerine değerlerinden vazgeçmedi artı benim 2. maddede söylediğim nedenlerden dolayı tepki gösterdi.
Türk milleti lidere oy verdi tekrar... Sayın bakanımız Abdulkadir Aksu'nun seçim döneminde bir açıklaması olmuştu: "Tayyip Bey'in katıldığı her seçimde AK Parti 1. parti çıkar" bu bir gerçektir. Şimdiye kadar hiç 1. parti olacağımız iddiasında bulunmadım, AKP'nin tek başına iktidar olacağından da emindim. Sivas halkına kızgınım, kırgınım... Kendilerini bu kadar ezen, yok eden Sivas'ı küçülten bir partinin oyunu yükseltmesine üzüldüm. Sivaslıya kızdım ancak demokrasi böyle halkın tercihini kabullenmek gerekli, hazmetmek gerekli ancak sanki bir muhalefet partisi gibi seçim bitmişken hala gelip burada Serhat diye bir arkadaş var o da sınırları zorlarcasına Muhalefete muhalefet yapmanın manasını da anlamış değilim. Bence siz de Başbakan gibi kibirinizden biraz kısın zira AKP'nin meclis içerisindeki gücü sadece Tek başına iktidar kuruyor Anayasa değişikliğini referanduma bile götürecek rakama ulaşmış değil, Cemil Çiçek'i meclis başkanlığına hazırlıyorlar güzel bir tavır, ılımlı bir davranış o bakımdan Başbakan son 3-4 yıldır son noktaya gelmiş kibirini, egosunu dindirmeye başlamışken bence siz AKP'li arkadaşlar da daha centilmen ve kibirsiz davranışınız....
Saygılar...