Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Başbağlar...Yaralı Yüreklerin İfadesi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.07.2011, 16:38   #44
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1197 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başbağlar...Yaralı Yüreklerin İfadesi

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burak hocam Valilik aldığı kararda geri adım attı herkesin oraya gelmesine müsade etti.Yok içeri gireceğiz yok şu pankartı buraya asacağız deyip gerginliği tırmandırmanın bi anlamı varmı bana göre yok.Yıllardır olaysız bi şekilde bu anma yapılmış bu yılda yapılsa kötümü olurdu,fakat provakatörler yinede rahat durmuyor niyeki.?
Abi valiliğin kararı otelin önüne sokmamaktı yine de sokmadı. Bundan önceki yıllarda önüne kadar gidebiliyordu insanlar 1 tek sorun çıkmıyordu, zaten bir kaç gün öncesinde yapılan açıklamalar grubun gerginliğini artırdı. Ben oradaydım 15 kişilik bir grup elindeki su şişelerini attı polis gaz bombası atınca tüm grup geri kaçtı o 15 kişilik grup orada kaldı oradaki kargaşa toplam 20-25 sn. sürdü. Zaten düzenleme komitesi de tahriklere gelmemeleri yönünde tüm grubu uyardı netekimde valinin o kadar ortamı germesine ve örneğin 2 Temmuz eylemcilerinin alay edercesine orada ölenlerle birlikte yazılması gibi gerici olaylara rağmen 15 kişilik provokatör grup ortada kaldı kimse destek olmadı onlara. O bakımdan bundan sonraki yıllarda da olması gereken bundan önceki yıllarda olduğu gibi olmalıdır ki sıkıntı çıkmasın ama gelecek yıl da devlet aynı tavrı gösterirse bu kez oradaki 10.000 kişi birlikte ayağa kalkabilir çünkü bu sene olanlar gerçekten insanların acılarına, yaralarına tuz ekti...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...