Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
El bombası atıldı, yangın çıktı, eşek kaçtı palan düştü! Biz de yedik (mi acaba?)! Komutan tarafından eline pimi çekilmiş bomba verilip şehit edilenlerden, heronlarla pkklıları görüp vurmayanlardan, kendi mayınları tarafından öldürülen askerlerden sonra artık yemiyorum. Yiyene afiyet olsun! Birkaç elbombası ve orman yangınından 13 tane asker ölecek öyle mi? Bu çocuklar kendi uçaklarımız tarafından bombalanmış olmasın sakın? Tanrım neler düşünüyorum, şanlı ordumuz yapar mı böyle şeyler! Tövde deyim...
|
Değerli BOUN şu son zamanlarda askerlerimizi çok yıprattık, çok üzerine gittik çok üst düzey subayları şüphe yada iddia üzerine içeri attık. Ordan burdan niyeti bozuk kişilerin çıkardığı dedikodu üzerinden askerimizin moralini daha da bozmayalım, bu askerden hınç almak da neyin nesi bir anlam veremiyorum. Şaun şu kötü giden günlerde miili birlik ve birbirimize kenetlenme zamanı olmadık asılsız şeylerle birbirimizi yeme zamanı değil. Bu ülkenin askeri hepimizin gözbebeği. Bu konularda biraz daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum.