25.07.2011, 10:31
|
|
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
|
Cevap: BÖLDÜRMEYECEĞİZ !
Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Önce neyin açılımı ki "ondan ibaret" olsun ona bakmak gerekmez mi? Yıllarca Türk kelimesini Türküm kelimesini demekten çekinen ben değilim. Sen "Ne mutlu Türküm dersen onlar da ne mutlu kürdüm der" diyende ben değilim. Kürtçe tv açanda ben değilim. Kimlerin çekindiği aşinadır. Başbakan, başbakan olmadan önce, kürdüm demekten çekinenler, yaşanan bu süreçte şimdi özerklik ilan edip, ayrı bir devletmiş gibi haraket edebiliyolar efendim. Dağdaki leş kargalarına asker, mecliside güya Diyarbakır'da topluyolar. En çok bu hükümet zamanında terörist olaylar olmuştur araştırabilirsiniz. Ülke iki zıt grup haline getirildi, bu kimlerin işine yarayacak artık bir görün bunları. Bunları bu hale kim getirdi, kim bu kadar azdırdı sizce?
|
Ta ki bu hükümet gelinceye kadar Türk Kürt sorunu yoktu ve şimdide başını aldı gidyor nerey kadar gidecek kim buna dur diyecek bilemiyoruz ama yazık şu Vatanımızı namusu, gözü gibi koruyan gençlerimize silah sıkan o eller dilerim Yüce Rabbimden kökünden sökülür dahda beter olur..
Ve burada ÖnceVatan_58 senide yorumlarından dolayı takdir ediyorum ellerine sağlık teşekkürler.
|