Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - BÖLDÜRMEYECEĞİZ !
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.07.2011, 18:50   #12
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3352 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÖLDÜRMEYECEĞİZ !

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Osman Bey burada sizin isteğinize göremi yorum yapılacak? Ülke söz konusu, vatan söz konusu siz tutmuş hükümeti kötülemek için yapıyolar diye nelerden bahsediyorsunuz. Ne alakası var? Hükümetler gelip geçicidir. Ben yaparım ben hallederim diye gelip görevde bulunduğu sürece yanlış politikalarla terörü azdırmışsa, ülkeyi bölünme noktasına getimişse nice canlar kaybediliyorsa biz onlara kelle demiyoruz mehmetçik diyoruz kusura bakmayın ama, müsadenizle eleştirimizide yapalım vede yaparım. Arkadaş "BÖLDÜRMEYECEĞİZ" diye konu açmış ve yerinde ve güzel bir konu tebrik ediyorum, bizde görüşlerimizi yansıtıyoruz. Burada herkes görüşünü yansıtabilir demokratik özgür bir site. Alınganlık yapmanıza ve burada 100 kişi kaldı gibi ifadenizede bir anlam veremediğimi belirtmek isterim.

ÖNCE VATAN BEY BAK NE GÜZEL İSİM BULMUŞUNUZ ÖNCE VATAN TABİKİ ÖNCE VATAN BURAYA KADAR GÜZELDE SİZ NİYE ATEŞLENDİNİZ
BEN İSİM OLARAK KİMSEYİ AYIRMADIM İSİMDE VERMEDİM NİYE ALINDINIZ ŞİMDİ ? BENDE DİYORUMKİ BU TERÖR DÜN BUGÜN DEĞİL YILLARDIR VAR
VE BU TERÖRÜN AĞA BABALARI TEKER TEKER ÇIKTI HALEN ÇIKMAKTA
OLAYLAR AP AÇIK ORTADAYKEN BUNLARI NEDEN ELEŞTİRMİYORSUNUZ
MEVCUT HÜKÜMETE AĞIZA ALINMAZ HAKARETLER EDİP ELEŞTİRİYORSUNUZ
BAK SEVGİLİ HEMŞERİM BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BU GÜNE MHP LİYİM
BUNULADA GURUR DUYARIM BU KISIR ÇEKİŞMELERİ YILLARDIR YAPIYORUZ
SANA SORUYORUM KİME NE YARAR GETİRDİ 45 SENE ÖNCEKİ YAPTIKLARIMA
ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM O ZAMAN BİR BİRİMİZE DUŞMANCA BAKTIĞIMIZ
İNSANLARLA ŞU AN AYNI SİTEDE KOMŞUYUZ O GÜNLERİ ANLATIP YAPTIĞIMIZ HATALARA ŞİMDİ GÜLÜYORUZ VE İKİ İYİ DOST OLDUK
BUGÜNKÜ GENÇLERDE YİNE YILLAR SONRA BİZİM GİBİ BUGÜNKÜ YAPTIĞINA YARİN PİŞMAN OLACAK CAN HEMŞERİM GELİN BİRLİK BERABERLİK OLALIM
KİMİN NE HALT ETTİĞİNİ GÖRELİM TEK YUMRUK OLALIM DEDELERİMİZ ÖYLE YAPTI İNANMIYORSAN ÇANAKKALEYE GİT ORADA YATAN DEDELERİMİZİ BİR GÖR SIRT SIRTA YATIYORLAR SEVGİLER
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...