Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - BÖLDÜRMEYECEĞİZ !
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.07.2011, 15:10   #15
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 990 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: BÖLDÜRMEYECEĞİZ !

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ÖNCE VATAN BEY BAK NE GÜZEL İSİM BULMUŞUNUZ ÖNCE VATAN TABİKİ ÖNCE VATAN BURAYA KADAR GÜZELDE SİZ NİYE ATEŞLENDİNİZ
BEN İSİM OLARAK KİMSEYİ AYIRMADIM İSİMDE VERMEDİM NİYE ALINDINIZ ŞİMDİ ? BENDE DİYORUMKİ BU TERÖR DÜN BUGÜN DEĞİL YILLARDIR VAR
VE BU TERÖRÜN AĞA BABALARI TEKER TEKER ÇIKTI HALEN ÇIKMAKTA
OLAYLAR AP AÇIK ORTADAYKEN BUNLARI NEDEN ELEŞTİRMİYORSUNUZ
MEVCUT HÜKÜMETE AĞIZA ALINMAZ HAKARETLER EDİP ELEŞTİRİYORSUNUZ
BAK SEVGİLİ HEMŞERİM BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BU GÜNE MHP LİYİM
BUNULADA GURUR DUYARIM BU KISIR ÇEKİŞMELERİ YILLARDIR YAPIYORUZ
SANA SORUYORUM KİME NE YARAR GETİRDİ 45 SENE ÖNCEKİ YAPTIKLARIMA
ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM O ZAMAN BİR BİRİMİZE DUŞMANCA BAKTIĞIMIZ
İNSANLARLA ŞU AN AYNI SİTEDE KOMŞUYUZ O GÜNLERİ ANLATIP YAPTIĞIMIZ HATALARA ŞİMDİ GÜLÜYORUZ VE İKİ İYİ DOST OLDUK
BUGÜNKÜ GENÇLERDE YİNE YILLAR SONRA BİZİM GİBİ BUGÜNKÜ YAPTIĞINA YARİN PİŞMAN OLACAK CAN HEMŞERİM GELİN BİRLİK BERABERLİK OLALIM
KİMİN NE HALT ETTİĞİNİ GÖRELİM TEK YUMRUK OLALIM DEDELERİMİZ ÖYLE YAPTI İNANMIYORSAN ÇANAKKALEYE GİT ORADA YATAN DEDELERİMİZİ BİR GÖR SIRT SIRTA YATIYORLAR SEVGİLER

Sayın Osman Ece Bey, Siz kendi yazınızla çelişiyosunuz farkında değilsiniz sanırım. Bakın iş ülke, vatan olunca hükümette her kim olursa olsun farketmez, babamın oğlu da olsa yanlış buluyorsam eleştirimi yaparım. Tabiki de hakarete varmayacak şekilde! Nerede hakaret yapmışım bana bir hakaret içeren yorumumu bana yollayın bende göreyim ve buraya veda edeyim ? Burada diğer liderlere ne hakaretler yapılıyordu, kötüleniyordu o zaman bu duyarlılığı gösteriyormuydunuz merak ettim?
Benim yazımdan sonra cevaben "yeter beee..." diye bağırıyorsunuz sonrada niye ateşlendiniz diyorsunuz. Bizde biliyoruz ki terör bu ülkede 30 yıldır var, yeni başlamadı, eskiden de varrdı diye, sineye çekip hükümetin yanlışlarına eleştiri getirmeyecekmiyiz? Ancak son 10 yıl sürede geldiği noktayı sağır sultan duyup, kör süleyman bile görüyor. Bölünme noktasina hizla ilerlerken siz sanki amaç sırf hükümeti kötülemek için yapılıyor diye duygusallığa kapılıyorsunuz.
Terörün ağa babalarıyle kimler diyaloğa giriyor? Kimler seçim süresince "Ateşkes" anlaşması yapıp, sonrada kaldığı yerden devam ettiriyor?
Terörist başını İmralı'da krallar gibi yaşatıp, herşeyine göz yumulacak, bizde ses çıkarmayacağız. Diyeceksiniz ki şimdi, bu hükümetten önce de ordaydı. Olabilir haydi onlar koalisyondu birlik yoktu, bunlar yüzde 50 ile geldiler, neden bir kanun çıkarıp teröristlerin yattığı bir cezaevine nakledilmiyor, mani olan kim muhalefet partisimi? İşlerine gelen şeylerde çok güçlü olup kanunları geçiriyolar o halde bunda neden duyarsız kalıyorlar?
Kimseye düşmanca baktığımız yok, Sağ dı, soldu eleviydi, kürttü provokatörlerin tutmayan oyunlarını biliyoruz. Bizde diyoruz işte tek bayrak tek devlet tek dil, ülkemizi Cumhuriyetimizi koruyalım. Milli Birliğimizi kuralım.
Çanakkale'ye gitmeme gerek yok Osman Bey, savaşa gidip de bir daha geri dönmeyen birinin torunuyum ben. Neyin nasıl olduğunu en az sizin kadar bende bilmekteyim.

Selam ve saygı ile...
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...