Cevap: SİVAS BELEDİYESİ NE YAPTI ? 2009-2011
tarafsız olmak gerekırse bu belediyenib dogru durüst bir yerde tam anlamıyla calısma yaptıgını soylemek cok zor...bende ahde vefa borcunu odeyerek ailem gibi normalde vermeyeceğim bbp ye verdıgım oyumun cogu zaman pısmanlıgı var üstümüzde..Bunu sivas ın çoğuda söylemekte zaten genel secımlerdekı de partının aldıgı oyda bunu gösteriyor...Yerel secımlerden sonra yapılacak cogu calısma dıkkat cekseydı parti yüzde 1 in altına gerılemezdi...Partinin Sivastaki kemik tablosununda kan kaybettiğini söylemek dogru denebilir..
Emeğe saygı eyvallah ugrasmıs yazmıssınız ama çoğu şey yüzeysel gibi geldi yani Sivas a yetmeyecek çalışmalar..İktidara şimdiye kadar oy vermeyen birisi olarak sami aydını Sivas hala mumla arıyor desek yeridir..
Bir kaç yerde bahsetmişsiniz paşabahçeden haftada bir nerdeyse giden birisi olarak ortalama 3 5 lira alınan mesire alanında camiden baska bişey goremıyorum senelerdir..hem siz hemde eski belediye sagolsun girerken parayı alır belkıde gunluk 3 5 milyar para kazanır ama bu insanlar hep yerlerde oturuyor yerde oturacaklarına gelen paralardan çardak sayısını çoğaltsak demiyor..otopark desen paşabahceye gidip park sorunu cekmıyorum dıyen varmıdır merak edıyorum...pıknıkten cok cıkarken arabada zaman harcanıyor nerdeyse bir zahmet edilip park sorunu çözülmüyor bir araba bile sıgmayan yola 15 arac karsılıklı yarım saat ugrastık cıkabılmek ıcın...
valla kusra bakmasın kımse bu belediye iş yapmıyor dogru dürüst
|