Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.09.2011, 20:47   #14
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 882 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Başkan Jandarmaya Tamam Dedi

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sabiha Hanım, ortada bir yanlış anlaşılma var. Kimse Jandarma binasını yıkmıyor, sadece jandarmada olan kullanım alınıp belediyeye tahsis ediliyor. Hem bu şekilde şehrin merkezine konuşlanmış olan çirkin beton yığını lojmanlar ve orduevi de yıkılarak bu tarihi eserin etrafı açılacak, hem de Sivas Kent Meydanı tüm Türkiye'nin gıpta ile baktığı muhteşem bir meydan olacak.

Saygılarımla.
Orduevi ve lojmanlar çirkin beton yığını değildir. Bunun arkasında farklı zihniyetlerin olduğu apaçık kesindir. Amaç şehrin görüntüsü değil askeri binaları yok etmektir. Bunu anlamayacak kadar Sivaslı o kadar saf değildir.Belediye'nin Jandarma binasında ne işi var kendi binası yetmiyormu Belediye'de daha yeni tadilat yapıldı neyi var.

Ne yazıkki herşeyde olduğu gibi Sivaslılar herşeye sustukları için Sivas bu hale geldi. Bu gidişlede Sivası çok daha kötü günler bekliyor ve Sivaslı neme lazım demeye ve susmaya devam ettikçe de kimse kusura bakmasın ama Sivas kurda kuşa yem olmaya devam edecektir. Yazık yazık hemde çok yazık. Yazıklar olsun bu memleketi temsil eden kuru kalabalığa yazıklar olsun.

İşte bugün gördük. 4 Eylül bahanesi ile bir yığın kuru kalabalık geldi ve sadece Tv lerde boy gösterip şov yapıp gittiler. Ne oldu ha soruyorum herkese ne olduu? Hangisi Sivasın sorunlarını merak edip araştırdı,hangisi bir Sivaslıyı dinledi derdini sordu. İlçeler standında yedi içtiler hediyeleri alıp gittiler. Basında onların peşinden ayrılmadı her hallerini görüntülediler .İşleri güçleri reklam.

İstanbul'dan gelen Sivas plartformu imiş güya onlarda şov yaptılar. Hangisi bir Sivaslıyı dinlediler acaba. Başkanından tutunda hepsi sadece görüntü yapmak için gelmişler.Uzaktan hepsini takip ettim sadece görüntü için yarıştılar.

Sayın arkadaşlarım gerçekci olalım lütfen kimsenin zoruna gitmesin ben dobra dobra tarafsız olarak herzaman düşüncelerimi babamın oğluda olsa özgürce, dürüstçe fikrimi söylemekten çekinmem.İnandığım düşünceminde sonuna kadar arkasındayımdır. Evet altını çizerek yine diyorum yine. Hiç kimse kusura bakmasın . Sivas sahipsizdir ve işte sahipsiz oldukça herkes istediği atı oynatmaya devam edecektir ACI HERÇEKTE BUDURRR.

Ne diyeyim sadece Sivas adına bir Sivaslı olarak üzülmemek elde değil.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla