Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Türkiye'de "YARGI" bağımsız mı?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.09.2011, 18:31   #17
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1247 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Türkiye'de "YARGI" bağımsız mı?

Referandum ile birlikte aleni şekilde bir bağımlılık içerisinde... HSYK olsun, Yargıtay olsun, Danıştay olsun hükümete bağlanınca bağımlılık hükümet eli ile yapılmaya başlanmıştır. Önceden özerk yargı kendi bağımlılığını yaratıyordu şimdi Adalet bakanı ve dolayısı ile Başbakana bağımlı hale gelmiştir. Deniz Feneri davasında zanlılara yapılan uygulamalar ile seçilmiş vekiller ve diğer Ergenekon zanlılarına yapılan uygulama arasındaki fark aslında tam anlamı ile herşeyi gösteriyor. Birisinde kelepçeli gazeteciler bir tarafta sevenleri ile fotoğraf çektiren şarkıcılar... Savcıların el çektirilmesini ya da Erzincan eski başsavcısının başına gelenleri söylemiyorum bile... Hatta daha vahim bir dava da biliyorum ama o konuda Malik Bey konuşma yasağı koyduğundan daha sonra bahsedeceğim

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...