Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Karayolu ile Sivas'a Giderseniz Hangi Şirketi Tercih Edersiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.10.2011, 21:32   #20
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 834 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Karayolu ile Sivas'a Giderseniz Hangi Şirketi Tercih Edersiniz?

Bütün yorumları okudum genelde herkes otobüs içerisindeki hizmetten şikayetci. Bence kim neden şikayetci ise anında ilgiliye bildirse hiç değilse onlarında bilgisi olur ve ona göre elemanını değişir yada eğitir. Çünkü otobüs içerisinde hizmet eden kişi o firmanın yüz akıdır, firmayı temsil eder.

Bende elbette bu üç firma ile giderim. Benimde bunlardan birisi ile bazı sorunlarım oldu ama durumu ilettiğimde duyarlı davrandılar ve ilgilendiler ancak ne yazıkki telafisi olmadı. Firmanın muavinine otobüse binerken uyardığım halde kamera kutusunun üzerine yoldan aldığı yolcunun patates çuvallarını yükledi ve kameram halen çalışamaz durumda yapılamadı.
Halen çok üzülürüm yeni kamerada alamadım.Şu an üzüntüm tazelendi.

Ama dobra olmak gerekirse SİVAS TUR diyorum. Çünkü çok şükür bu firma ile henüz sorun yaşamadım,Dünyanın bir ucunada gitsem kendimi SİVAS-TUR da daha güvende ve huzurlu hissediyorum,tavsiye ederim.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...