Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.10.2011, 13:14   #42
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 754 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: HEY VATANDAŞ! ZAMLAR İLE YAŞAMAYA ALIŞ,BUNU SEN İSTEDİN.

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birçok kişi, öğretmenlerde dahil ek iş yapıyor, emekliler hala çalışıyor neden? Kim memnun hayatından? Utanmadan hala kalkıp 3. çocuğu yapın diyenler ve onlara yalakalık yapmak isteyen inşaat firmaları, 3. çocuğu yapana % 33 indirim böyle bişey var mı allah aşkına millet 2. çocuğu yapmaya korkuyor hala 3. çocuktan bahsediyor. Kriz teğet geçmedi bunu herkes çok iyi biliyor. Hala kalkmış Akp olmasaydı şu olurdu bu olurdu Allahtan korkun...
ya bide bu çıktı hangi öğretmen ek iş yapıyo ben hiç böyle bi öğretmen görmedim en kötüsü 1800 tl maaş alıyo allah bereket versin daha ne olacak biri bi şey atıyo öbürü o yorumu okuyup oda atıyo sonra attığına kendiside inanıyo.......öy6le bi tablo çıkarıyosunuz ki türkiyeyi libyadan beter ettiniz neredeyse....... kim memnunmuş hayatından evet cevap veriyorum ben memnunum kardeşim pastanede pasta ustası olarak çalışıyorum bir öğretmen kadar maaş alıyorum 2 de çocuğum var çokta güzel geçiniyorum...........asıl sen allahtan kork bundan 10 sene öncesini hatırla tabi siyasi görüşün hatırlama yetinin önüne geçmediyse...........(bana göre bayağı bi sollamış)......
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...