Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Van'da doğal Sivas'ta ticari deprem
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.11.2011, 07:56   #7
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4577 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Van'da doğal Sivas'ta ticari deprem

2011 yılında, Avrupa Birliğine girmeye çalışan modern Türkiye´de böyle şeylerin olması çok garip.
Ben Türkiye´de adaletin haklı olan güçlü ise işlediğini düşünüyorum. Bu sporda da böyle, normal hayatta da böyle.
Eğer bu muhterem insan evinin duvarı yıkıldı diye şikâyette bulunduysa ona yapılan tavsiye " amca ev eskimiş ver gitsin" şeklinde olmuştur. Ne yazık ki ülkemiz işinin ehli olmayan kişiler tarafından yönetilmektedir. Eğitim seviyesi düşük kişiler özellikle inşaat sektöründe malzemeden çalarak, işçinin emeğini sömürerek ve vergi vermeyerek korkunç paralar kazanmaktadır. Eline para geçen eğitimsiz insanlar kendilerini yeryüzünün efendisi sanmaktadir. Biz bütün kanunları değiştirsekte uygulama aşamasında çok büyük sorunlarımız bitmiyecektir. Adam kayırma, araya tanıdıkları sokma olduğu sürece bu ülke düzelmez.
Yağmur ailesine Allah yardım etsin.