Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2011, 09:57   #7
halukgta
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

halukgta Şuan halukgta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2016 12:35

Tecrübe Puanı: 567 halukgta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kıyamet alametleri ve Hz. İsa nın geleceği konusu.

Herkezin düşüncesine ve inancına saygı duyarım. Çünkü herkez kendi imtihanından sorumludur.

Yazılarımda peygamberimizin hadislerini ve alimlerin sözlerini inkara varan yazılarımın olduğunu söylemişsiniz. Ben asla Kur'ana uyan onun süzgecinden geçen hiç bir bilgiyi görmezden gelmem. Zaten bugün onca alimin sözüdür dedikleri bilgiler, acaba gerçekten onların sözleri olduğunu dahi bilemiyoruz, emin olamıyoruz.

Kesinlikle Kur'anın onay verdiği her bilgiden yararlanırım dışlamam, bu aklın gereğidir. Peygamberimizde hadislerinde bizleri uyarıp, benim sözlerim olup olmadığını anlamak için, Kur'an ile karşılaştırınız demiş ise, bizlere düşen onun gerçek ümmeti olarak, bizlere aktarılanları, Kur'an ile karşılaştırmak olmalıdır. Eğer Kur'an onay veriyorsa, bu sözler onun sözüdür diyebiliriz. Eğer onay vermiyorsa, peygamberimize atılan bir iftira diyerek kabul etmemeliyiz.

Kardelen çiçeği kardeşimiz çok doğru ve güzel bir duyguyla, Allah a yalvardığı örneğini vermiş. Çünkü Allah tan gerçekten korkan, kalbi Allah aşkı ile çarpan, ona elleri ve sesi titreyerek dualar eden, mutlaka Allah katında karşılık bulacaktır. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.

Aşık olan bir insan, sevgilisini okadar çok sevdiğini, onun etrafında pervane olup, heryeri titreyerek ona hitap eder, adeta çevresinde pervane olur. İşte Allah a aşık olan ise, ondan çok daha fazla duygularla Rabbime ellerini açar ve dua eder. Siz gerçek aşkınızı bulmuşsunuz sayın kardelençiçeği o aşkınızın karşılığını bir gün huzuru mahşerde göreceksiniz, buna inanıyorum. Dilerim bizlerde aynı aşkın tadını bir gün alırız.

Cevap verme nezaketini gösteren arkadaşlarımdan Allah razı olsun.

Saygılarımla Haluk GÜMÜŞTABAK

Konu halukgta tarafından (20.12.2011 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir..
halukgta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla