Alıntı:
Azizem_58_58 Nickli Üyeden Al?nt?
evet katılıyorum üniv lojmanlarının duraklarında mahvoluyorum ya çarşıya gitmek için otobüsü 1.5 saat beklediğimi biliyorum
|
İnanın duraklarda otobüs beklemekten hastalıktan kurtulamıyorum.Gideceğimiz yere zamanında yetişemiyoruz.Üniversite lojmanlarına her dört otobüste bir lojman otobüsü geliyor. Hem soğukta donuyoruz hemde lojmandan istasyona giden otobüsler 20 dk da geçtiğinden ayakta gidiyoruz.
Sayın Başkanım Allah aşkına bu çilemize bir son verin ne olur.Sağlığımız elden gitti vallahi. Hiç değilse büyük otobüslerden ikisini Üniversite güzergahına tahsis ediniz. Birisi Toki tarafına biriside İstasyon tarafına olsa ne güzel olur, azıcıkta olsa belki yoğunluk azalır. Şu anda Sivas'ta ulaşımdan en çok mağdur olan Üniversite yolcuları. Hastaneye gidip gelenler, öğrenciler, lojman yolcuları herkes ulaşım sorunundan şikayetci. Bu ufak otobüsler Üniversiteye yetmiyor.Sayın yetkililerimize diyorum ki, Allah aşkına bir gün olsun özel arabanızı bırakıp Üniversiteye otobüs ile gidiniz.Bizi ancak belki o zaman anlarsınız. Dakikada dahi otobüs kalksa yetmiyor yetmiyor...