Cevap: Soykırım Teklifi Geçti
Sarkozy ne yaptığını bilmiyor saçmaladıkça batıyor farkında değil,Seçim öncesi bir avuç ermeninin oyunu almak için ne yapacağını şaşırmış durumda.
Sarkozy ilk seçildiğinde Türkiye'ye şöyle bi söz vermişti ben cumhurbaşkanı olduğum sürece böyle bi tasrıyı asla düşünmüyorum demişti ne oldu o sözler, kıvırdı çünkü kıvırmak Sarkozye çok yakışıyor.Kıvırdığını bildiği için Cumhurbaşkanımın telefonuna bile cevap vermiyor terbiyesiz ahlaksıza bak..Şimdi bu tasarı yürürlüğe girdiğinde uygulayabileceklermi acaba, diyelimki uyguladılar benim dışişleri bakanım fransaya gittiğinde bunu inkar edince para cezası artı hapis cezasımı alacak nekadar saçma birşey.
Ben hem hükümetin hemde muhalefetin aldığı alacağı kararları haklı ve yerinde buluyorum, ilk oylamayla beraber ilk yaptırımlarda uygulamaya konuldu bu aşama aşama devam edecek ve hiç kimse siyasi çıkarları için Türkiye ile oyun oynanamayacağını bilecek,Bilmeyenlerede bildirilecek....