24.12.2011, 19:00
|
|
|
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 1001  
|
Cevap: Soykırım Teklifi Geçti
Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
bu sitede bazen çok şaşırıyorum bazı yorumlara.........hani bugün bi savaş çıksa (allah göstermesin) bazı arkadaşlar sırf hükümet zedelensin zarar görsün diye savaşta yenilmemizi isteyeceklermiş gibi geliyor bana............halbuki bu sıradan bi konu değil bazı konularda birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyo her olumsuzluğu hükümete saldırmanın bi fırsatı olarak görmemeliyiz.......eğer sözde soykırım frasa senatosundan geçerse uzun vadede kaybeden kendileri olacaktır o yüzden ben geçeceğini pek sanmıyorum........
|
Arkadaşım, biz de ülkemizi sizden daha fazla sevdiğimizden kuşkun olmasın. Ne yapalım yani şimdi hükümet diye yanlışlarını eleştirmiycezmi? Sana yakın tarihle ilgili bir örnek yazım senin mantığın bunu normal karşılıyorsa ben bir şey demiyorum.
Sayın başbakan yurt dışındaki bir toplantıda İsrail'e bağırdı çağırdı,biz dedik tamam topla tüfekle İsrail'e giricez galiba Türkiye'ye döndü tam tersi bir tutum içien girdi. Malatya'da füze kalkanı projesine imza attı.
Nato'nun Sureye'de ne işi var dedi, bir süre sonra ne düşündüyse, Nato Suriye halkının emniyetini sağlamak için gelmelidir dedi. Gördüğümüz ve yanlış bulduğumuz noktaları eleştirmek hakkımız arkadaşım. Birlik beraberlik ayrı şey yanlışları görüp eleştirmek ayrı şey. Elbetteki tehlike anında bir bütün yürek bir bütün yumruk olup bu ülke için cepheyede koşarız. Herşeyde hükümeti kötülemek için sözünden vazgeçin artık, duygusallığı bir kenara bırakın mantığınızla da haraket etmesini öğrenin biraz, Yanlışı yapan ister hükümet olsun ister muhalafet yanlış yanlıştır eleştirmekten çekinmeyin şunuda unutmayın ki eleştiri olmadan doğrularda bulunmaz.
|
|
|