Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Önümüzdeki yıllarda tamamlanacak projelerden bahsetmişsin ancak bugüne kadar tamamlanan projelerden bahsetmemişsin.  Tabii olmayan şeyin neyinden bahsedeceksin? Koskoca üç yıl geçmiş hala ortada icraat yok. Koskoca bir sıfır var. Madem ortada icraat yok bu ödüller neyin nesi? Anlaşılan körler sağırlar birbirini ağırlıyor.
Ayrıca kalan iki yılda yapılacak dediğin 6 projenin de iki tanesini başlayıp bitirsinler, belediyeyi ayakta alkışlarım.
Sivas'ın gelişip kalkınması, sosyal, kültürel, ekonomik atılımı yapabilmesinin önünde son derece ciddi bir engel haline gelmiş olan bir belediye yönetimi var artık halkın gözünde. Ve şehrin geleceğine yönelik gittikçe artan bu tehdit ve tehlikenin bertaraf edilmesi için Sivas halkı iki yıl sonra kendi önüne koyulacak olan sandığı bekliyor. İsteseniz de istemeseniz de güneş doğacak karanlık son bulacak! Geri sayım başladı. Tik tak, tik tak...
|
Boun kimden ne kadar para alıyosun kardeşim söylede etrafımızdaki onlarca işsize önerelim.Kolay bi iş sonuçta gözünü kapa kulağını tıka akp yi el altından savun bbp yi küçümse ooooo patronların seninle gurur duyuyor boun varooollll !
Şimdi ben akpyi falan savunmuyorum ben memleketin geleceği için konuşuyorum diyeceksin..eğer öyleyse Boun beni utandırda akp belediyesinin buharlaştırdığı **** inşaat b..a inşaat'a aktarılan ö...n a.ş adı altına yok olan trilyonlarıda böyle haykır hangi memleketteysen erinmeden gelip seni tebrik edeceğim!
toplam maliyeti 7 trilyon olan ama yazılı belgelere 15 trilyon olarak girilen **** projesin, atatürk caddesindeki 15 ağacın nasıl 3 trilyona maledildiğini anlat be boun! anlatta dinleyelim!!!