Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt?
Boun kimden ne kadar para alıyosun kardeşim söylede etrafımızdaki onlarca işsize önerelim.Kolay bi iş sonuçta gözünü kapa kulağını tıka akp yi el altından savun bbp yi küçümse ooooo patronların seninle gurur duyuyor boun varooollll !
Şimdi ben akpyi falan savunmuyorum ben memleketin geleceği için konuşuyorum diyeceksin..eğer öyleyse Boun beni utandırda akp belediyesinin buharlaştırdığı **** inşaat b..a inşaat'a aktarılan ö...n a.ş adı altına yok olan trilyonlarıda böyle haykır hangi memleketteysen erinmeden gelip seni tebrik edeceğim!
toplam maliyeti 7 trilyon olan ama yazılı belgelere 15 trilyon olarak girilen **** projesin, atatürk caddesindeki 15 ağacın nasıl 3 trilyona maledildiğini anlat be boun! anlatta dinleyelim!!!
|
BOUN'a böyle tuhaf ithamlarda bulunman hoş değil.Kendisi beni bağışlasın bunu söylediğim için,kendisi bu ülkenin en iyiüniversitesinni,en iyibölümünden mezun,alnının teriyle yaptığı işin karşılığını alan birisidir.Eleştiren birisine hemen karşıt partili gözüyle bakmak anormal bir durum.
Ayrıca,belediyede neler oluyor bitiyor sadece biz biliyoruz,siz bihabersiniz psikolojisinden de çıkın.Biz de biliyor,görüyoruz.Neredeyse 3 yıl bitti.Ben ve diğer herkes ortada proje namına hiçbir şey görmüyor.İşi yaparsın,ondan sonra gelip şu işleri yaptık diye yazarsın bu siteye.Vesselam!