Cevap: Sivas-Merkezde yaşayanlar buraya :))
Ben Şair Araştırmacı Yazar SABİHA SERİN
Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Kurucusu ve Başkanıyım.
Doğdum doğalı Sivas merkezdeyim.Halen de bu güzel topraklarımda soluk almaktan onur duyuyorum.
Bütün yazarlarımızı ,şairlerimizi , şiir sevenleri Sivas Yazarlar ve Şairler Derneğimize (SİYŞAD) bekliyorum. Her hafta Cumartesi günleri saat 14.00 ve 16.00 arasında dernek binamızda şiir ve müzik dinletimiz oluyor. Geliniz aramıza katılınız, bize güç veriniz, hatta üyemiz olunuz.Sıcak ve samimi çaylarımızı birlikte yudumlayalım arkadaşlar.Şiirlerimizi, mahalli sanatcılarımızın sazları eşliğinde türkülerimizi dinledikçe eminim gitmek istemeyeceksiniz. Çünkü genelde öyle oluyor. Dinletimize gelenler ilkönce hemen kalkacağız diyorlar ama bir bakıyoruz saatlerce daha kalkamıyorlar. Çünkü herkesi duygularımızın farklı çığlıklarında buluşturuyoruz.Sizlerde aramıza katılınız...Hatta üyemiz olunuz, birlikte başarılara imza atalım.
Bugün ben saat 14.00-16.00 arası derneğimizde olacağım, bekleriz.
Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD)
Atatürk cad.Cumhuriyet İşhanı (Eski adı Tirkeş İşhanı)No: 16 Kat: 1
(Otel Köşk karşısı ve Tetiker Kuyumcunun yanında)
Ana caddede ve dernek binamızın kapısının önnde tabelamız vardır.
Cumartesi günleri şiir ve müzik dinletimize teşrif etmek isteyen saygıdeğer arkadaşlarım geleceğiniz zaman lütfen beni aramadan gelmeyiniz,çünkü derneğimizde kalorifer yok,ufo ile ısınıyoruz ama tabii ufo yaktığımız zaman sıcak oluyor yinede hava şartları uygun olmadığından bazı haftalar etkinliğimize ara veriyoruz.
Selam sevgi ve saygılarımla
Telefonum: 0.505.3890270
|