Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Twitter Yüzünden İdam Edilecek
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.03.2012, 14:13   #8
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 651 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Twitter Yüzünden İdam Edilecek

Peygamberler tarihine bakarsanız neredeyse tüm milletlere ayrı ayrı peygamberlerin geldiklerini görürsünüz. Ama bir millet var ki neredeyse bütün peygamberler onların ikamet ettikleri topraklara gönderilmiştir.
Neden?
Çünkü en azgın, en sapkın millettir onlar.
Bunlar Müslümanları da kötülüyorlar.
Daha geçen hafta işim gereği İsrail'in Haifa limanına gittim. Korkarak hemde.
Alışveriş esnasında az buçuk esnafla konuşma, sohbet fırsatım oldu ve adamların bana söyledikleri en çarpıcı söz
" KEŞKE BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİZLER GİBİ (TÜRKLER)OLSAYDI. BUGÜNLERİ YAŞAMAZDIK!.."
Bu arada hafif nabız yoklaması ile şunu da söyleyebilirim. İsrailli vatandaşlar Türklere çok imreniyorlar ve "Osmanlı Devam etseydi biz inanıyoruz ki biz vadedilmiş topraklarımızda Müslümanlarla beraberce sorunsuz yaşardık. Yakın tarihin en büyük hatası süpergüçlerin yanlış planlaması sonucu Osmanlıyı Yıkması oldu" dedi...
Siz ne dersiniz bu durumda?