Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas Belediyesi Ödüllü Fikir Yarışması
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.03.2012, 17:12   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas Belediyesi Ödüllü Fikir Yarışması

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ötüken din sen galiba?
O zamanlarıda çok iyi hatırlıyorum merak etme. Çok akp avukatlığı yapıyordun can siperhane.
Projelerin engellenmesini konu edindiğini hiç görmedim mesela ben hemşerim.. madem sivası o kadar düşünüyorsun bu tür konularda neden çıkış yapmıyosun? hoşunamı gidiyor bir BBP'li belediye başkanının ve Sivasımızın önünün kesilmesi? Valla aklıma başka bişey gelmiyor.
en iyisi kaale almamak...
hadi leadri sen kurtaracan sivası. Hadi göreyim seni
Önce üslubuna dikkat etmelisin..
Ne BOUN ne de ben senin ahbabın falan değiliz..

BOUN da ben de çok defa AKP belediyesini de eleştirdik.Ama bazılarının yaptığı gibi hırsız demedik.Çaldı,çırptı,gitti demedik.Sen BBP'nin içindesin,aktifsin,yani tarafsın!..Ama benim AKP ya da diğer partilerle zerre kadar bağım yok.En ufak bir aktifliğim yok.Dolayısıyla sana göre çok daha tarafsızım.BOUN da böyle!.
Ne dedik?
Projeni yaparsın bitirisin,sonra da resimlerini buraya eklersin biz de helal olsun der oyumuzu Sn.Ürgüp'e gönül rahatlığıyla veririz.Ama sizler particisiniz..Sami Aydın mükemmel bir belediye başkanı olsaydı bile ve Muhsin Başkan'ın vefat ettiği kaza olmasaydı bile sizlerin oyu yine BBP'ye gidecekti.Bense diyorum ki,D.Ürgüp iş yapsın,şehre vizyon katsın oyumu hiç düşünmeden veririm bir dahaki seçimlere!
Bir diğer mesele,belediyede olup bitenleri bizler bilmiyoruz ama sizler herşeyden haberdarsınız tuhaflığından çıkınız.Bizler de belediyede neler oluyor neler olmuyor biliyoruz.
Porjelerimiz engelleniyor diyorsun.Doğrudur,inanırım.Anc ak o engellemeler fazlasıyla Sami Aydın döneminde de vardı..Ama sizler bunalrı hiç düşünmeden amansızca eleştirdiniz.Ama unuttunuz ki,o haksız eleştiriler dönecek ve bir gün sizi de bulacak.İşte o gün,bu gündür..
Doğan Ürgüp belediyesi,şehre en ufak bir vizyon atamadığı gibi vizyonunu da eksilmiştir.Ama şu ana kadar.geriye kalan sürede müthiş bir atılım yapar,şehre dairbir şeyler yapar,hiç şüpehin olmasın ki seve seve oyumu veririm.Çünkü ben bir dakikamı dahi herhangi bir parti için ayrımadım.Yani sizler gibi değilim!