Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Cennetten Tapu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.03.2012, 21:25   #7
sivaslınet
Usta Yiğido
 
sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Üyelik Tarihi: 11.09.2011
Mesajlar: 2.221
Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Cennetten Tapu

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kim dinin öğrenmesine engelmiş, karşıymış ki? Dinini gerçek anlamda öğrenene kim karşı olabilir? Din tüccarlarına karşı olmak, dini siyasete ve çıkarlarına alet edenlere karşı olmak hurafelere karşı olmak halkı aydınlatmak dine karşı olmak değildir aksine dinin yararınadır. Ya siz yazıyı tam okumayıp İsimi okuyunca peşin hükümle karar veriyor yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Burada asıl yaman çelişkiye düşen kendinizsiniz bunu başkasına söylemeniz çok ilginç doğrusu.
İşte, en az günde bir kez okunması gereken yazı. Ama sen ne dersen de ezberciler ezberlerine devam ederler. Ezbercilerin en çok kortukları şey okumak ve düşünmektir.

İlk imam hatipin kimler tarafından açıldığını da bilmezler.

Bir arkadaşım bana şu öğüdü vermişti; "Birileri ile tartışacaksan, hiç olmazsa el kadar bir yazı oku, on dakika kadar da düşün." Ezberciler bir cümle okuyup, bir dakika düşünmeyi bile zul sayarlar.
__________________
Ezberlerimizin yerini bilgiler almalı..
sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor...