Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Cennetten Tapu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.03.2012, 06:52   #44
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Cennetten Tapu

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İnsanlara sırf sizin gibi düşünmüyorlar diye alenen zihniyeti bozuk diyemezsiniz beyefendi.
Bunu diyen kim olursa olsun ve kimik hakkında derse desin lafımı esirgemem.
Sizin gibi ne dediğini bilmez insanlara verilecek cevabım var. Anlayana tabi. Ne münasebet avukatlığını yapmak falan. Sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum diye hemen çirkinleşmeniz mi gerekiyor? Bu mu sizin anlayışınız? Olay çok büyümesin istedikçe suçlu oluyorum. Size herşey müstehak.
Öncelikle erkek değilim bayanım. Asıl ne dediğini bilmez sizin gibi düşünenler. Benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz evet yaptığınız yorumlara bakın kimseye akıl vermek sizin haddinize düşmez. Kimseyi benim gibi düşünmeye zorlamıyorum. Din üzerinden kimseye akıl vermeyin. Neyin ne olduğunu en az sizin kadar ben de biliyorum. Bu konu artık dağılmasın.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...