Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Eski sanayi de uygulanacak yeni projeyi anlattı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.03.2012, 03:11   #7
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 710 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Eski sanayi de uygulanacak yeni projeyi anlattı

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhteşem bir proje..belediyeyi vizyonsuzlukla, başarısızlıkla yerden yere vuranları yerin dibine sokacak bir proje! İnşallah bir pürüz çıkmazda Kazanan Sivasımız olur.
SEN BU İŞİ BAŞARIRSIN DOĞAN BAŞKAN! SİVAS HALKI SENİNLE. SANA GÜVENİYORUZ!
Çok açık bir şekilde siyaset yapıyorsunuz, bu kabul edilebilir çünkü demokratik bir ülkedeyiz. Partinizin yaptığı her şeyi doğru görmeniz sizin görüşünüz, buna da bir şey deme hakkım yok.

Ancak sizin üslubunuz sürekli tahammülsüzlük içeriyor. Zorunuza giden ne var anlayabilmiş değilim. Partizan bir insan olmamama rağmen sayenizde çok sevdiğim ve saygı duyduğum Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan partinin hangi zihniyete mahkum olduğunu acı bir şekilde takip ediyorum.

Son olarak bu projenin yapılmasını sizden çok ben istiyorum nedenim ise ilk 3 yılda gerçekten bir şey yapılmadığını anlarsınız belki tabi anlayabiliyorsanız...
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...