Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.03.2012, 21:58   #58
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1313 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Usta Batırmış!

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Babam emekli diyorsun iki kardeşiz diyorsun ve ben şehir dışında okuyorum diyorsun eğer Türkiye standartlarında ve yaşam koşullarında bir emekli baba maaşıyla ekstra bir katkı olmadan bunları yapmış ve yapıyorsanız sizin heykelinizi Taksim ve Ankara Kızılay meydanlarına dikmek gerekir.
Çuval olayına gelince de bilgi eksiklğiniz olduğu belli oluyor boşuna ben sizden daha kültütüm yüksek demişiniz demekki.

Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde 4 Temmuz 2004'te Amerikan askerlerinin ve yanlarındaki peşmergelerin yaptığı baskın sonucunda 11 Türk askerinin başlarına çuval geçirilip götürülmesi ve 60 saat boyunca alıkonulması olayı tarihe çuval olayı ya da çuval hadisesi olarak geçmiştir. Bu baskın ve alıkoyma eylemi bazı görüşlerce 1 Mart tezkeresine misilleme olarak kabul görmüştür. Baskının tarihinin özellikle 4 Temmuz olduğuna da dikkat çekilmektedir. 4 Temmuz ABD'nin bağımsızlık günüdür. Bu sebeple yetkili makamlara ulaşmanın güç olacağı bilinmekteydi ve günlerden Cuma günü olması araya hafta sonu tatilinin girmesi de sürenin uzamasına ve olayın ses getirmesine sebep olacağı düşünülmüştür. Bu olayda başa çuval geçirilmesinin amacının Türk askerini küçük düşürmek olduğu da savunulan görüşler arasındadır.

akp hükümetinin sessiz kalmasına sitem edilip , abd hükümetine nota verilmesinin talep edilmesi üzerine başbakanımızın! "müzik notası değil" şeklinde cevap verdiği olaydır.
Söylesem inanmazsın.Komşum sadece ve sadece emekli maaşıyla oğlunun birini doktor,birini müftü diğerini de savcı etti..

Çuıval olayı dış saiysetle alakalı bir durumken,ekonomik rakamalrın konuşulduğu bir konuda ne alaka?