Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Çağrı
Konu: Çağrı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.04.2012, 13:10   #25
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 735 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çağrı

Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Peki bu zamları hükümete bağlıyorsunuz ki öle ve acaba diyorum
Bu hükümet haricinde alternatif olacak bir partiyi kimi yakıştırıyorsunuz hükümet olarak merak ediyorum...
Güzel noktaya gelindi..

Şu itirafı bekliyorum:

-Evet bizler, dini duygularımıza yenik düşüp,
-ABD ye her tarafından bağlı bir iktidarı seçtik,
-İçeride medya önünde horoz, kapalı kapılar arkasında tavuk bir iktidar seçtik,
-Kendi ceplerini, yakınlarının ceplerini doldurmalarını görmezden geldik,
-Ülkenin tüm değerlerini ona buna peşkeş çekmelerine göz yuman bir iktidar seçtik,
-Ülkenin insanlarını dindar ve olmayan diye ayıran bir iktidar seçtik,
-Bizi her alanda yoksulluğa götürmesine yediğimiz ekmekten aldığı vergi ile arabasının deposunu doldurmasını anlamayamdık,
-Demokrasi havarliğini sadece lafta yapıp her türlü anti demokratik uygulamaları yapmasına bir anlam veremedik,
-Güyya geçmişte yapılanlardan intikam alması biraz garibimize gitse de bazen içimiz acısa da, off bu kadarı da fazla desek de bir taraftan da hoşumuza gitti..
-Önceleri böyle yapılıyordu, sıra bize geldi, o zaman yanlış dediğimiz şeyleri yapma hakkımız var, bize ne demeye başladık.. (Bakınız Laedrinin bir çok söylemi),
....
...
...
Bir sürü madde eklenebilir, ancak lalı uzatmak istemiyorum...

Sadece dine yakın durduğu için aslında vicdanına kulak verse bunlar bu iktidarı hak etmiyorlar diyebileceği bir hükümeti hem de bu kadar yüksek bir oyla iktidar yaptığını itiraf edebilecek kadar yiğitler mi görmek lazımdır..

Bu halk "deveye diken....." sözünü boşa çıkartmalıdır...

Burada bir sürü AKP taraftarı insan var, yıllarıdır okuyoruz.
Dini konular ve geçmişten intikam alma konuları dışında bir tane objektif AKP icraatını onaylayan bir girdilerini, bir mesajlarını, bir yorumlarını gösteremezsiniz. Aksine bir dolu eleştiri ve serzenişle doludur arşivler...

Ben geçen seçimde seçmenin "Evet sen bizim düşüncelerimize yakın duran bir partisin ancak hayatımı, çoluk çocuğumun rızkını, geleceğini, barışımı, huzurumu ilgilendiren konularda hiçte iyi değilsin, dikkat et" mesajını vermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ama yapmadı..

ANCAK....
Bu iktidarın bu halde olmasında şu an ki uygulamalar da en az bu iktidar kadar oy almayı beceremeyen, halkı ikna edemeyen, halkını tanımayan diğerlerinin (hepsi) de suçu ve kabahati var...

Öyle ki bu diğerleri (hepsi), muhalefetten gelen hiç şüphe götürmez, bir eleştiriye karşı bile iktidar taraftarlarının "hadi ordan" diyebilmelerini yorumlamak, anlamak, gereğini yapmak tan aciz durumdalar .

Sivaslınetin dediği gibi:
Önce yanlış yapılanlarda hemfikir olma zamanıdır...

Bizler kardeşiz, ben iş yerimde belki seni ya da yakını muayene etmiş ve büyük bir istekle gereğini yapmışımdır, belkide sen iş yerinde benim çok önemli bir sorunumu halletmişsidir.
Yani biz bizeyiz, bağlıyız, yüzyüzeyiz, kardeşiz. Olan olumluluk hepimizin yararına, olan olumsuzluk hepimizin zararına..

Benim Allah'a şükür gelirim ortalama üzerinde, depomu doldururum, ama çevremde ay sonunu getiremeyen, benden ezile büküle 50 lira harçlık isteyen kaç kocaman adam var bir bilsen..

Bana henüz dokunmadı bu ekonomik gidişat diyebilirim ama bir çoğuna çok fena dokunuyor diyorum, görünen ekonomik göstergeler çok fena diyorum, bunu ben demiyorum, her mürekkep yalamış insan diyor,

Bu kadar cari açığı bu kadar bütçe açığını, bu kadar dışa bağımlığı tabi kaldıramazsın, dışar da ya da kurdaki her minicik oynamayı yansıtmak zorundasın. Bu açıklar bu kadar büyük olmasa bu kadar dışa bağımlı olmasan ne olursa olsun yurt dışında seni ilgilendirmez..

Sen para kazanandan, topçusundan, popçusundan, rant alandan adam gibi vergini toplayamazsan, tabi ki pompadan akan vergiye bu kadar sevdalanırsın...

Bunları söylemem durumda senin ilk sorun "kimi seçecektik, kimi öneriyorsun" mu olmalıdır?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...