Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Deniz Feneri Davası Düşebilir
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.04.2012, 12:12   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1058 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Deniz Feneri Davası Düşebilir

yıllarca almanya sizleri hoşgörüyle besleyip büyüttü sonra laik türkiye cumhuriyetine bela etti dersen mansur gardaşa hak verdim, almanyanın gizli hesapları bunun üzerine kurulu, nasıl kürtleri elleriyle besleyip büyütüyorsa aynı şekilde , taktik eski bilindik ingiliz taktikleri, laik ilerlemeci mazlumdan yana kemalist devrimi durdurmak amaçları, türkiyeden çine kadar oluşacak emparyalizm karşıtı bloku sınırından zayıflatmaktı amaçları,
saçma sapan gericiliği yeşil kuşakla başımıza bela edip türkiyeyi ve ortadoğuyu ırklar ve mezhepler kavgasına düşürmekti dertleri ve bu emellerine sizlerin sayesinde ulaşıyorlar akıllarınca adım adım

yemezler arkadaş 80 li yıllarda erbakan efendi ve sizin şimdiki ağababalarınızın hepsi almanyadan seçim çalışmalarına maddi manevi destek vererek yola çıktınız, hatırlarım sivas sokaklarında alman plakalı araçlarla refah propagandaları yapılırdı, yıılarca sizi besleyip büyüten almanyaya karşı hadi almanyada yürüyüş yapsana deniz fenerini haksız yere yargılıyorsun diye göreyim yiğitliğinizi kaç bucuk muş sizin milli duygularınız , hepiniz yüzyıllardır aynı kafadasınız değişmeye niyetiniz yok dolayısıyla değişmeyen kafa yapınız yok olmaya mahkumdur, ahlakdan yoksun bir inanç sistemi asla ve asla insanlık önünde bir kıymet değer kazanmayacaktır, adil değilsen dürüst değilsen vicdanlı değilsen istediğin vakit ibadet et bişey ifade etmez
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...