Cevap: BugünLerde En Çok Kullandiginiz Cümle Nedir?
Sabiha hanımı bezgin görmek beni üzdü oysa çok uğraştı didindi fakat yinede tutunamadı, zor olduğunu biliyordum, 93 temmuz 2, yer kültür merkezi önü,
eylemci 5000 civarı
eylem kültür merkezi taşlamak içerde dışarda dergi gazete sanat eseri el işleri satan derneklere yayıncılarına çalışan gönüllü sivasın misafiri bir çoguda sivaslı ve dışardan gelmiş misafirimiz , yapılan muamele ne sen farklısın onun için hakkın dayak kötek zulum ve gerekirse ölüm
salon tıka basa kadın çocuk genç dolu ve bodrum katı sayı 350 * 500 arası insanlar içerde tutsak , dışarda gözünü karartmış kalabalık ve adı pir sultan olan heykele akıllarınca saldırıyorlar aynı anda fakat heykel pirsultan değil bir sivaslı ozan elinde sazı yanında yine sivasın bir simgesi insanın en sadık dostu doğa harikamız kangal köpeğimiz ve buna bile dayanamayan bir güruhhh ve bunu bile yıllar sonra savunan sivaslı oldukşa bu şehirde nefes bile alınmaz bunu bilesiniz
78 sivas olaylarında yenimahallede yan komşumuzun sünni olan çocukları kulağımda işittim ailesine ve diğer komuya anlattıklarını benzinimiz bitti daha çok kafirin dükkanını evini yakacaktık dediğini ve bunlar bizim o ana kadar karşılıklı bahçelerde oturduğumuz evlerdi ilk tv ler çıktığında çoluk cocuk kapıya vurmadan bile girip tv izlediğimiz komşularımızdı
insanlık nereden nereye geldi siz tasavvur edin
malesef özalın sideması boşaltmasıyla sivas tüm armonisini yitirdi, şehirde yaşayan üreten düşünen insan taşınıp yerine eğitime öylesine diploma odaklı bakıp kapağı öyle veya böyle devlete atıp geçimin yolunu bulmk isteyen köşe dönemci özalcı zihniyetler türedi ve aldı başını gittiler bir elinde kutsal kitap bir elinde bilgisayar olacaktı ama , elimizde çin işi cep telefonu ve arap işi emevi anlayışlı din ve yahudi eseri türbanımız tartışmamız var
Sabiha hanım kararınız hayırlı olsun
yerinizde olsam didim kuşadası oraları seçerim