15.04.2012, 03:31
|
|
|
Usta Yiğido
ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1035  
|
Cevap: 28 Şubat darbecileri tutuklandı
Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Cevap yetistirme telaşına kapılmaktan kurtulup yazılarımı ve paylaştıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız. Böyle bir yazı yazmanın anlamsızlıığını ve en hafif tabirle gülünçlüğünü görürdünüz. Ama nerdee?
AKP karşıtlığı o kadar gözlerinizi karartmış olmalı ki; gökten yağmur yağsa veya yağmasa tek ve bildik suçlu AKP dir.
Hadi 28 Şubatçıları bir yargıla da görelim diyen sizin genel başkanınız Sayın K. Kılıçdaroğlu değilmiydi ? Şimdi ne diyor ? Efendim bu ülkede adalet yokmuşmuşda onun için endişeliymişmiş de ve 28 Şubatçıların tutuklanışından üzüntü duyuyormuş.
Gerçi Sayın Kılıçdaroğlu, her gün hatta akaşamdan sabaha karar değiştiren birisi olduğu için bu konuda da şaşırtmamıştır. Sayın Kılıçdaroğlunun bu tutarszılığı aslında iyi de oluyor. Onlara oy veren sağduyulu halkımız, bu CHP den bir şey olmayacağını genel başkanından bu memlekete fayda gelmeyeceğini bizzat görerek öğrenmiş oluyor.
Yani kısaca şunu söylemek istiyorum ki. CHP de, MHP de, BDP de farkında olmayarak AKP ye çalışıyor ve ona oy kazandırmaya devam ediyorlar.
Demekki Allah bir kuluna yürü ya kulum derse; hasımlarını bile ona yardımcı kılar.
Kalın sağlıcakla
|
Yazdıklarınızın hepsini toplasanız ne olurki neyi anlıyacağım "aynı nakarat" hep aynı, aynı. Çoğuda zaten dediğim gibi kopiş.
Ordan burdan derlediğiniz yazılarınızdan şu anlaşılıyor, başta ılımlı sanki ortadaymış gibi bir izlenim yarattınız, daha sonra bazı yorumculara hakaret tarzı yorumlar yazdınız ve sonra gerçek kişiliğiniz ortaya çıktıki AKP nin borazanlığını yapmaya başladınız. Ben burada hiç bir partiyi ne temsil ediyor nede onu savunuyorum. Ülkem adına olumlu yada olumsuzluk neler varsa onlar hakkında yorumda bulunuyorum.
Evet Allah yürü kulum diyecek doğru. 5 sene evvel çocuklarını hayırlı işadamları okutacak ve 5 yıl sonra ailesi sülalesi korkunç bir yükselişe geçecek gemiler havuzlu villalar alacak kendide en zengin liderler sıralamasında yerini alacak, Siz de gözlerinizdeki perdeyi kaldırmadan yok CHP ye yok Kılıçdaroğlu'na hakaretler yapacaksınız. Bumu sizin adalet anlayışınız..!
|
|
|