Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Hayali gerçeği bırakın da ben şuna kanaat getirdim ki sizden hiç bir cacık olmaz! Sıkışınca vatan millet edebiyatı ve dini kullanmaya kalkacaksınız. Size cevap için harcadığım zamana yazık. Ne yazarsam yazayım her zamanki gibi "ezberci" ve kopyacı aynı şeyleri tekrarlayıp duracaksınız. Durmak yok kopyaya devam, size kolay gelsin.
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yine beş yıldızlık, yine ezbercileri düşündürecek kısa ama özlü bir yazı. Eline diline sağlık öncevatan kardeş.
Düşündürecek dedim de; ezbercilerde düşünme eylemi olmuyor öncevatan kardeş. Onlar düşünmeden, araştırmadan, sorgulamadan ezberleri ile konuşurlar. Daha önce çevresinden ne öğrendilerse sürekli aynı şeyleri tekrarlarlar. Güncellik, yeni gelişmeler, yeni çözümler olmaz onlar için. Geriye dönük, gelenekçidirler.
Gelenekçilerin silahları söylediğin gibi Vatan, ırk ve din'dir. Sürekli onlarla vurmaya çalışırlar. Kazanırlar da. Çünkü, halkımızın çoğunluğu halen tutucu ve muhafazakardır.