Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 28 Şubat darbecileri tutuklandı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.04.2012, 23:41   #64
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 688 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 28 Şubat darbecileri tutuklandı

Yazdığım gerçekler sizin sol cenahın düşünceleriyle örtüşebilir. Zaten gerçeğin sağı solu olmaz. Ama doğrular değişir çünki herkesin kendince doğruları vardır.

Fikirlerini paylaşmasam da Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edilmesine hatta bütün idamlara karşıyım. Ancak Deniz Gezmiş ve arkadaşları Amerikan emperyalizmine karşı mücadele ederken Rus emperlazmine göz kırpıyorlardı.

Hatırlıyorum 12 Eylül 1980 darbesine giden süreçte İzmir'de Tarişin duvarlarına solcular şöyle yazmışlardı : Rus askerine selam dur Türk askerini arkadan vur diye.

Ben ne sağcıyım ne de solcuyum. Çünki dünyayada sağcılık ve solculuk kutuplaşmasını iki Alman yahudisi ortaya atmıştır. Birisi Karl Marks diğeri Adam schimit'tir. Onun için benim bu topraklara yabancı olan ithal ideolojilerle mutluluğun ve özgürlüğün yakalanacağına hiç bir zaman inanmadım. Bu ithal ideolojiler bize hep sorun getirdi hep fikirsel hastalıklar bulaştırdı.
Hem dışa bağımlılığa karşı çıkıyorsunuz hem dış güçlerin bize ihraç ettiği yada dayattığı ideolojilere kurtarıcı diye sarılıyorsunuz. Halbuki bu toprakların kendi öz kültürü ve inancımız bize kardeş olmamızı, kardeşçe yaşamamızı haykırıyor. Elimizin altındaki koskoca bir tarihi mirası elimizin tersiyle itip yaban ellerin yaldızlı yalanlarının peşinden gidiyoruz.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...