Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.04.2012, 12:05   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Gündem:TAKLA

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Halkı küçük gören burokratlarin sanatcı(!)ların Allah belasını versin amenna. Benim karsı cıktığım nette bulunan her Akparti aleyhinde haberi buraya taşımak mı lazım. Sivasa dair birkaç cümle yazamazlar mı bu arkadaşlar. Haber sitelerinden,twiterdan bul siyasi bir haber kopyala yapıştir. Üyeler birbirine düssün. Tabandan tavana aynı zihniyet. Kardeşlik birlik beraberlik olmasın , sürekli kaos,ayrımcılık olsun insanlar birbiriyle uğraşsin istiyorlar.
Doğru diyorsun güzel kardeşim... Başka türlü de tartışamıyoruz ne yazık ki... Benim de hep dikkatimi çekiyor. Malik Ecder Özdemir hakkında bir haber ya da 2 Temmuz, CHP hakkında veya veya veya İktidar partisi ile ilgili haberler rağbet görüyor. Onlar en çok yorumlananlar oluyor. Bu konuda olduğu gibi. Ben de rahatsızım bundan ama yazmaktan da kendimi alamıyorum. Sen de aynı durumdasın. Çünkü birisi çıkıyor dünya görüşüne, fikirlerine laf atıyor, ideallerine laf atıyor. Tutamıyorsun kendini.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla