Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gündem:TAKLA
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.04.2012, 15:26   #88
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gündem:TAKLA

Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Sonra da benden fikri tartışma yapmamı istiyorlar.
Sen fikir tartışması yapamazsın ki..

Senin iki ilgi alanın var. Birisi kişilerle uğraşmak. Bu senin provakatörlük görevin. Kişiyi sert konuşturup banlanmasını sağlamak. Ama bunu yaptırmıyoruz görüyorsun.

Bunu atasözü ile sana anlatmak istedim anlamadın.
"Seviyeli insanlar fikirlerle, normal insanlar olaylarla, seviyesizler ise kişilerle uğraşır."

İkincisi. Dini silah olarak kullanmak. İnsanların en kutsalını.
Hele de bazı konularda Allah adına konuşup şirk yapıyorsun. Kaldı ki "Halugta" ülke çapında bir din uzmanı.

İnsanlar günaha girmemeleri için dinini kendi içinde yaşamalı.
Forumda bir arkadaşımız(ismi bende) "kapıyı çalana, telefonda arayana namaz kıldığımı söylemeyini tembihliyorum" demişti. Ne kadar hoş bir din ahlakı, insanlık. Ama sen, dini tribünler için kullanıyor, sermaye yapıyorsun." 'Sermayesi' din olanın, rehberi şeytan olmuştur" diyor... -Yunus EMRE-

Neyse sözü fazla uzatmayacağım. Kendine, bilgine güveniyorsan, seni kişilik ve din hakkında konuşmadan, her konuda, hatta senin braşında tartışmaya davet ediyorum. Hodri meydan. Bunu yapamazsın, Kabul edersen biliyorsun ki silahsız kalacaksın. Bilgisizliğin açığa çıkacak.

Zira benim, kişiler hakkında konuşmaya ahlakım, din hakkında konuşmaya ise din ahlakım izin vermiyor.

Şuna çok emnim ki, bu iletime de cevap verirken, yine, ya kişilik saldırısı ya da din saldırısı yapacaksın. Tıpkı bana cevaplamanı istemediğime rağmen, dinlemeyip bana söz hakkı yarattığın gibi.