Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Okul sütü projesi skandalla başladı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.05.2012, 17:42   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1294 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Okul sütü projesi skandalla başladı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
inşallah zamanla sağlıklı bir biçimde oturur bu uygulama bence yanına günlük yumurtada ilave edilmeli,

bence bozuk sütler uygulamanın ertelenmesi dolayısıyla yaşanmış bir olay gibi geldi ama ihmal ihmaldir sorumlular kimse cezalandırılmalıdır
Sütlerde bozukluk yok.
Bozukluk olsa her öğrenciyi etkilerdi.Çocukların bir kısmının süte karşı hassasiyeti var.Bunu da kendileri dahil kimse bilmiyordu.Okula gelen sağlık ekipleriyle de görüştüğümde zehirlenme bulgusu olmadığını söylediler.Bu sayının fazla olmasının sebebi de tamamen psikolojik..Yanındaki arkadaşının sütten karnının ağrıdığı gören o küçük çocuklar psikolojik olarak etkilendi,benim de ağrıyor dedi.Bunu ben gözlerimle gördüm.Güzel birproje,umarım sekteye uğramaz..