Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Okul sütü projesi skandalla başladı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.05.2012, 18:30   #14
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 716 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Okul sütü projesi skandalla başladı

Samsunda Bir Öğrencinin Durumu Ağır.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın projesi kapsamında okullara bugün dağıtımına başlanan sütten içen Samsun'un Vezirköprü İlçesi'ndeki 8 öğrenci rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Karkucak İlköğretim Okulu öğrencilerinden Emirhan Şahin, Kübra Demir, Muzaffer Aktaş, Emircan Yirik, Harun Akca, Merve Akca, Rıza Gülep ve Sefa Akca, Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sefa Akca'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, bugün başlayan projeyle ilgili olarak, "Bakanlığı yapmış olduğu süt projesi kapsamında sütleri ilçede ve bütün köylere dağıttık. 8 öğrencimizde zehirlenme vakası oldu. Şuanda mideleri yıkanıyor. Kesin sonuç belli değil" dedi.

Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.