Cevap: Okul sütü projesi skandalla başladı
Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın Kıbrıslı inşallah dediğiniz gibidir. Güzel İzmir hakettiği imajına kavuşur. Ancak gelişmişlik sıralamsında hala üst sıralara çıkabilmiş değil.
CHP' li, MHP'li, AKP' li kim olursa olsun bu memleketin hayrına bir çivi çakan herkes başımızın tacıdır.
Hiç bir ideolojik saplantı içerisinde olmadım bu gün bu ülkeye faydalı işler yapanlar yarın çarkederse onlar benim ayağımın altındadır. Ama son on yılda ülkenin her alanında meydana gelen güzel gelişmeleri görmezden gelip salt ideolojik saplantılarımıza kurban etmemek lazımdır.
Mafya bu ülkeye öylesine kök salmıştı ki, neredeyse köylere kasabalara kadar elleri uzanmaya başlamıştı. Örneğin bizim Şarkışla'da bile bir çok mafya gurubu oluşmuştu. Şükürler olsun hepsinin de kökü kazındı şimdi vatandaş rahat bir nefes almaya başladı. Bu sadece bir tanesi.
|
memleketin çivisi çıkmış sen çivi çakanları başının üstüne çıkarıyorsun ama o uzaktan çivi zannettiklerin kazık haberin ola , satacak bişey kalmadı şimdide 300 dönüm değil bakanlar kurulu kararıyla 600 dönüme kadar yabancıya toprak satışını yasalaştırdılar sayın bakar göremez yandaş
__________________
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık
KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
|