Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Özdemir Çiçekten Kongre Müzesinin akıbetini sordu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.05.2012, 22:52   #8
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 835 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Özdemir Çiçekten Kongre Müzesinin akıbetini sordu

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu da boş önergeler verip çalışıyomuş gibi gözüküyo işte.......arkadaşlar birinin açığını ararsanız mutlaka bulursunuz bu zor bişey değil kendi partisi iktidar oladığı için boş önergeler verip duruyo............iktidar olan parti deaima yıpranmaya müsaittir çünkü her olumsuzluğun faturası doğal olarak iktidara kesilir........inanın chp iktidar olsa özdemir şu anki akp vekilleri ne yapıyorsa onu yapacaktır...........
Aklını başkalarına ipotek etme, rehin olarak verme. Aklını kendine kullan. Sevdiğin parti, sevdiğin lider vs bir kenara bırak ve memleketinin menfaatini düşün. Bugün verilen bu önerge unutulmuş bir projeyi canlandırsa, gözardı edilen bir yatırımı tekrar gündeme getirse veya mevzunun muhatabı insanlar üzerinde takip edildiklerine dair bir intiba bıraksa bu durum benim memleketim için kazanç değil midir? Varsın bu durumdan Malik Ejder Özdemir nemalansın, sükse yapsın, ne yaparsa yapsın! Benim hakkımı savunuyorsa ben takdir ederim, teşekkür ederim ve geçerim. Sivas için İsmet Yılmaz, Malik Ejder Özdemir veya Doğan Ürgüp farketmez, hizmet eden herkesi saygı ve takdirle anarım.

Sizin sahip olduğunuz bu anlayıştan en hafif tabirle tiksiniyorum, bu anlayıştan midem bulanıyor!