Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt?
Belediye otobüsleriyle ilgili şikayetimi bildirmek için verilen numaraları aradım, 7/24 hizmet denilen 444 58 44 ü de aradım hiçkimseye ulaşamadım. Belediyemiz bu kadar ulaşılmazmış demekki. En sonunda mail gönderdim. Takip numarası aldım. ama takip etmek ne mümkün her denediğimde beklenmeyen bir hata oluştu cevabı geliyor. Doğan Ürgüp çarşı da pazarda çok geziyor. Görürsem bizzat söylerim artık şikayetimi.
|
Ben de 2 sene önce bütçesini merak etmiştim, siteden yazdım, en sonunda bilgi edinmeyi kullandım bana "Neden sordunuz" diye sordular, ben de sormaktan artık vazgeçtim, diğer belediyelerin internet sitesinde yayınlanan bir bilgi biz de sorsan bile cevaplanmıyor. Sivas'ta yaşadığım dönemde de beklentilerimi karşılamadı Belediye... İyi bir insan, Sami Aydın'dan daha ulaşılır bunu da söylemem gerek. En azından denk geldiğinde konuşuyorsun felan, Sami Aydın yanından kovmaktan beter etmişti beni Bowling oynarken denk geldiğimde, Sn. Ürgüp en azından sakin ve mütevazi birisi. Bunun yanında barışcıl, siyasi görüşe bakmadan Belediyeyi her ortamda temsil ediyor. Diğer partilerin kongrelerinde, kendi görüşü ile ters olan derneklere de destek oluyor, bunları da beğeniyorum. Fakat ne yazık ki kabullenmek gerek ama icraat adamı değil. Aziz Kocaoğlu gibi yani

Mütevazi, Dürüst, Elinden geldiği kadar çalışkan ama icraat yok...