[quote=sandalli;606651]"Gelen gelir gelmeyen gelmez" gercekten de öyle aynen katiliyorum. Artik gelmeyenleri düsündükce gelmeye deger cok sey kalmadigini görüyorum. Siteden teker teker giden kisileri gördükce üzülmemek elde degil. Sivaburs gibi bir ozan gerekli ilgiyi, sevgiyi göremedigi icin siteyi terk etti, ayni seyi simdi Diyari babada da yasiyoruz. Ben kendimi ozan olarak ya da sair olarak görmüyorum ama ekledigim siirleri okuyup yorum yapan sadece 3 kisi var. O 3 kisiyi ben zaten facebook´ta ya da baska edebiyat sitelerinde de görüyorum, o 3 kisi siirlerime baska sitelerde de yorum yaziyorlar, fikirlerini söylüyorlar.
Benim asil merak ettigim su; emek veriyor, zaman ayiriyor ve birseyler yaziyoruz, bu yazdiklarimizin altina bir tesekkür eklemek bu kadar zor mu? Ya da motive edecek, siiri yazanin kendisini gelistirmesine yardimci olacak bir yorum yapmak cok mu zamanimizi aliyor? Lafi uzatmaya gerek yok bence "gelen gelir gelmeyen gelmez".
Demek istedigim gayet acik, kimse bize hakaret etmiyor, küfür yok ama ozanlar sayfasini okuyan 42 kisi biz sayfaya girince birden bire cikiyor. Ozanlara ilgi yok, ozanlari taktir etme yok. Sorunu anlatabildim umarim.
Ben siz kardeslerime cok deger veriyorum. gelmeyince sizleri ailemden birini özler gibi özlüyorum Sandalli kardesim. Sitemlerinde aslinda cok haklisin..