Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.05.2012, 14:33   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1249 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor

Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Kıbrıslı sizin istediğiniz manada bayramlar bir bir yasaklanacak. Ama halkın istediği gibi özgün bir şekilde çağdaş dünyaya uygun kutlanacak. Sizin bayram anlayışınız eski komünist demir perde ülkelerinde yapılıyordu birde geri kalmış üçüncü dünya ülkelerinde. Üçüncü dünya ülkelrinde bile bu tarzdan kutlamlar kalktı. Ama ne yazıkki sadece Türkiye de kalmıştı artık onun da yavaş yavaş ruhuna fatiha okunmaya başlandı. Ne diyelim toprağı bol olsun.

Yani sular eski yatağına geri dönüyor. Olması gerekende budur. Zorlama hiç bir kültürel devrim tarihte tutmamıştır tutamayacaktır da. Tarih bunların dramatik sonlarıyla doludur.
Benim bahsettiğim bu değil, benim bahsettiğim resmi tören değil, bazı dernekler ve partiler Atatürk heykeline çiçek ve çelenk koymak istiyorlar, resmi bir tören değil ve Vilayet izin vermiyor... Bundan bahsediyorum, nasıl halk istediği gibi kutlamış oluyor. Sivil Toplum Kuruluşları halk topluluklarının temel direği değil mi? Ve halk Atatürk heykeline çelenk koymak istiyor, çiçek koymak istiyor resmi kurumlar izin vermiyor... ??? Buyurun demokratik bir açıklamasını yapın...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...