Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2012, 02:06   #4
mansur58
Usta Yiğido
 
mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Üyelik Tarihi: 15.10.2010
Mesajlar: 1.491
Tecrübe Puanı: 728 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sevgi Bayrağını Halk Getiriyor

90 yıldır bir kural oturmamış hala tartışılıyorsa; darbelerle, zoraki ikılaplarla bir kültür yok edilip bir kültür var edilemiyor demektir. Bir asırdır bu milleti tarihinden, geleneğinden, dininden, imanından koparmaya çalışıp deli gömleği giydirenler ve hala bunda israr edenler şapkalarını önlerine koyup bir kez daha bir kez daha düşünmeleri lazım.

Bandırma vapuruyla padişahtan gizlice kaçıp Samsuna çıkma yalanı da deşifre oldu. Tarihi kaynaklardan anladık ki Mustafa Kemal'i bizzat en güvendiği adam olarak Padişah seçip görevlendirerek Anadoluya yollamış. Sonrası malum.

Padişah vahdettin Fransa'da yokluk içerisinde öldüğünde; ölüm haberi Atatürk'e ulaştığında odasına kapanıp ağladığını yine tarihi kaynaklar söylüyor.

Düzmece bir inkilap tarihiyle bu milleti yıllardır kandırmaya uğraştılar ama inanmış gibi görünülse de kimse inanmadı.

Tarihe yalan söylettirenler utansın.
__________________
“belki” ler dünyasında…
“keşke” lerle yaşarken…
“iyiki” diyeceğimiz insanlarda var
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...