Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.05.2012, 07:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 901 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Başkan Ürgüp başarılı 15 Belediye Başkanı arasında yer aldı



Büyük projeleri hayata geçirme noktasında ilk adımları atmaya hazırlanan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 3 yıllık performans değerlendirmesinde en başarılı Belediye başkanları arasında yer aldı.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan Yerel Yöetimler Performans araştırmasında Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, en başarılı 15 il belediye başkanları kategorisinde 14'üncü sırada yer aldı.
Belediye Başkanlarının 3 yıllık performanslarının değerlendirildiği araştırmada 16 büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve en başarılı 15 il belediye başkanının belirlendiği çalışma kapsamında Türkiye genelinde “En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı, en başarılı İl Belediye Başkanı ve en başarılı İlçe Belediye Başkanı ve performans oranları belirlendi.
İlçe belediye başkanları arasında İstanbul Şişli Belediye Başkanı birinci sırada yer alırken, büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu zirvede yer aldı.
Araştırmada “Genel olarak mevcut Belediye Başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz? Sorusunun yöneltildiği çalışmada Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,15 en başarılı il belediye başkanları arasında 14'üncü sırada yer aldı.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla