Alıntı:
vicente58 Nickli Üyeden Al?nt?
Muhalifler katliam yapıyorsa hataydaki binlerce insan ne diye esed'den kaçıyor. Kardeşim orada oynanan bir batı, israil, siyonist oyunu var o muhakkak ama bu katliamı asıl sürdüren 21. yüzyılda hala babadan oğula saltanat geçiren, halkıyla kopuk, halkına düşman, sırça sarayında biraz daha kalabilmenin derdinde olan esed ve baas rejimidir. Geçtiğimiz aylarda sıkıntıları dindirebilmek için esed'in kendi ülkesini bölüp ülkenin deniz kenarındaki kısmını gine kendi yöneteceği bir devlet oluşturma fikride bu gerçeği açıkça gösteriyor. Zaten Arap ülkelerinin tamamının sıkıntısı bu halkıyla problemli saltanat aileleridir. Bak kayserideki hain pkk baskını da suriyenin işi çıktı.
|
suriyeden türkiye'ye gelenler esaddan kaçtığı için değil, iş ve para vaadedildiği için türkiye'ye geldiler. yandaş medya bunların hepsini görmezden geliyor, hatta o savunduğun muhaliflere Akp iktidarı Hatay Yayladağında askeri eğitim veriyor silah yardımı yapıyor ve zamanı geldiğinde de o muhalifler suriye'ye sızıp ortalığı karıştırıp tekrar türkiyeye kaçıyorlar, bunları dünya kamuoyu biliyor artık, ama Türkiye medyası iktidardan korkucak olucakki hep uyduruk haberleri gösterir olmuş. Şunuda belirtmek istiyorum ben Esadçı falan değilim, ben ortada olan haksızlığı dile getirmeye çalışıyorum, Suriye'de çoğu halk olanlardan dolayı Esad'ın yanında yer alıyor, o ortalığı karıştıran muhalifler azınlıktan başka birşey değil. hatta inanır mısın bilmiyorum Suriye halkı bu olanlardan dolayı Recep Tayyib Erdoğan'a isyan ediyor beddua ediyor, şimdi ben gözlerime mi inanayım yoksa senin dediğin Amerika oyunlarına mı inanayım değerli kardeşim.