Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - "Memura süper teklif"
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.05.2012, 19:05   #20
pover58
Yiğido
NO AVATAR

pover58 Şuan pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2015 21:28

Tecrübe Puanı: 605 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Memura süper teklif"

Alıntı:
vicente58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yav işçiye zam yok diyenler bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar. Ben de yoğun işçi çalıştırılan bir kit'te çalışan mühendisim. İşçi mühendisin 2 katı, idari memurun 3 katı maaş alıyor. İşçinin hakları saymakla bitmezken çalıştığı günde 2-3 saati geçmiyor. Ve bizim hiçbir yaptırımımız yok. Çünkü zamanında bu çalışmadan maaş alma durumu sendikal hak olarak sözleşme altına alınmış. İşçi sendikaları işçinin hakkını savunmak için değil işçiye çalışmadan maaş aldırabilmenin derdinde. Haksızın, tembelin, avukatlığını yapma derdinde. Adamlar işçi servisine memurun binmesini bile şikayet ediyorlar. Neden mi memurun servis hakkı yok. Memur işe nasıl giderse gitsin önemli değil.
sayın mühendis bey sen bilmeden yorum yapma diyorsunda aynısını sende yapıyorsun ben 32 yıllık işçiyim hiç bir mühendisinde memurunda öyle 2 katı 3 katı maaş almıyorum ayrıca 2 3 saat çalışmıyorlar diyorsun sen ne işe yarıyorsun o zaman sen niye ordan maaş alıyorsunsenin işin o insanları çalıştırmak.sen hangi kit te çalışıyorsun bilmiyorum ama hiç bir işçi mühendisin 2 katı maaş almıyor iyice sallamışsın.sana şunu söylüyeyim ben yeni iş başı yapmış bir memurdan daha fazla maaş almıyorum.bir ikramiyemiz var onundavergisi var.lütfen işçi düşmanlıgı yapmıyalım işçi 2-3 saat çalışıyormuş peki sen kaç dakika çalışıyorsun ????emekçiye saygılı olmalıyız biz tüm işçi ve memuru emekçi olarak vede kardeşimiz olarak görüyoruz düşman olarak degil.bişey daha atıyorsun diyeceksin ben demiryollarında çalışıyorum 32 yıllık işçiyim bu ayki maaşım 1600 tl buyur sende gerçek maaşını yazabilecek kadar cesursan hodri meydan.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar pover58'e Teşekkür Ediyor...