Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - "Memura süper teklif"
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.06.2012, 22:06   #75
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 701 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Memura süper teklif"

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birazcık sorgulamacı olun yahu.. Vekile neden %45 zam yapılsın? Zaten katmerli bir maaşı var. Bunun üzerine bir katmerli artış daha. Bu hakkaniyet mi?

Yine söylüyorum; referans %45 olacaksa eğer, vekilden ve müsteşardan daha çok çalışan kesim, %45 ten daha fazla zam hak ediyor.

ben biraz sorguladım araştırdım %45 lik zammın nasıl olduğunu paylaşmıştım dikkat etmediniz galiba tekrardan paylaşayım yanlışı düzeltelim

Yapılan zam "vekil maaşlarına" değil, "emekli vekillere'dir"
Verilen 2. teklifte ise zam oranı "Emekli Cumhurbaşkanı maaşı'nın" % 45'ine endekslenmiştir ve bu şekliyle Cumhurbaşkanı tarafından onaylanıp yürürlüğe girmiştir.

Şimdi bazıları çıkmış yok efendim vekile % 45, memura ise % 4 + % 4 zam yapıyorsunuz diyorlar.
Memura her yıl düzenli olarak zam yapılıyor.
Emekli vekil maaşlarına Turgut Özal döneminden bu yana yapılmadı. Yani aradan 23 yıl geçmiş ve zam yapılmamış.

son 23 yılda emekli vekil maaşlarına % 45 oranında zam yapılmış son 10 yılda en düşük memur maaşlarına % 316 zam yapılmış
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor...